Home Collection

Home Collection

Irinox Home kolekcija je inteligenca, čutnost in želja, izražena v obliki petih izdelkov. Ustvarjena, da vnese dušo v kuhanje. Kuhinja postane prostor, kjer vlada zdravje in dobro počutje. Edinstven dizajn, ljudem prijazna tehnologija namenjena vse bolj dinamičnemu in uravnoteženemu življenjskem slogu.

Za nas. Za naravo. Za užitek v druženju ob hrani.

Irinox Home Collection
Vinoteka Irinox v vaši kuhinji

Produkti

  • FREDDY – multifunkcijski vgradni hitri ohlajevalnik
  • FRESCO ELITE - multifunkcijski namizni hitri ohlajevalnik
  • ZERO – aparat za vakumiranje
  • WAVE – naprava za pripravo vode
  • VINOTEKA – prostostoječa ali vgradna

Poglobite se v Irinox Home Collection

FREDDY

Multifunkcijski vgradni hitri ohlajevalnik

Freddy je prvi hitri ohlajevalnik narejen za domačo uporabo, privlačno dizajniran, da ustreza vsakemu tipu kuhinje. Predstavljajte si ga kot časovni stroj, s katerim lahko zaklenete sočnost živil v ravno pravem trenutku in jo tam obdržite skozi daljši čas.

Okusi, vitamini, barva in oblika so ohranjeni za kasnejše uživanje.

Irinox Freddy.
Fresco Elite - Irinox Home Collection

FRESCO Elite

Multifunkcijski hitri ohlajevalnik za vsak dom.

Ima združeno funkcionalnost Freddya in je na voljo kot namizni aparat. To je edina gospodinjska naprava za hitro ohlajevanje hrane, ki lahko potroji rok uporabnosti sveže ali kuhane hrane in vas navdihuje, da sprostite svoj kulinarični potencial in ustvarjate okuse, ki jih niste okusili še nikoli prej.

ZERO

Viva vakum – Privlačen od zunaj, svež odznotraj.

Nepogrešljiv pri vakumskem kuhanju in ohranjanju živil v hladilniku, tudi do petkrat dlje. Opremljen je z mehko nadzorno ploščo za hitro nastavitev treh različnih stopenj vakuma in izbiro pred-nastavljenih ciklov za mariniranje, staranje mesa in vakumiranje tekočin.

Ima vgrajeno profesionalno vakumsko tesnilo, ki pri vakumiranju doseže bližino absolutne ničle, kar upočasni staranje in oksidacijo hrane.

Zero omogoča tudi pripravo hrane s sous-vide v Freddy-ju ali v parnokonvekcijski pečici.

Irinox Zero.
Irinox Wave.

WAVE

Pripravljena topla & hladna voda

Wave je naprava za pripravo vode za gospodinjstvo, ki je direktno povezana na vodovodno omrežje vašega doma in vam takoj zagotovi vrhunsko mikro filtrirano svežo vodo, ohlajeno ali gazirano, sobne temperature ali vročo. Uporablja napredni sistem filtracije, ki odstrani do 99% nečistoč. Zero je na voljo kot vgradna naprava, ki vam daje čisto vodo do zadnje kapljice.

Vinoteka

Vinoteka je lahko eno- ali dvo-temperaturna, samostoječa ali vgradna Irinox vinska omara za shranjevanje vseh vrst vina na idealnih temperaturah. Elektronski zaslon konstantno prikazuje dejansko temperaturo, ki vam olajša nadzor. Vrata so iz kaljenega stekla in imajo UV zaščito, ki preprečuje poškodbe zaradi UV sevanja. Na voljo je kot vgradna ali prostostoječa izvedba.

Irinox Vinoteca.

Irinox makes your life better.

Brez odpadkov.

Brez odpadkov

Hitri ohlajevalnik pomaga zmanjšati količino odpadkov, saj zaradi načina shranjevanja potroji rok uporabnosti in podaljša življenjsko dobo živil.

Podaljšana svežina Irinox

Podaljšana svežina

Ohranite svežino živil, kot sta sezonsko sadje in zelenjava, hranilna vrednost ostane nespremenjena.

Prihranite čas z Irinox.

Prihranek časa

Hrano lahko pripravite vnaprej, jo kuhate ko imate čas in uživate v njej, ko to želite.

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercartarrow-right
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem