O nas

Slorational d.o.o., trgovina in zastopstvo logo

Slorational d.o.o., trgovina in storitve

Ronkova 4
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

Telefon: 041 375 226
E-mail: home@slorational.si
Spletna stran: https://irinox.si

O podjetju

Podjetje Slorational d.o.o. se ukvarja z opremo velikih profesionalnih kuhinj in je bilo ustanovljeno leta 1994 ter kot tako postalo ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja Rational AG za Slovenijo. Proizvodi Rational so v našem prodajnem programu že od leta 1988 in so naš glavni prodajni produkt. Rational AG je največji proizvajalec parnokonvekcijskih aparatov na svetu in vodilni v razvoju ter inovacijah že od leta 1976. Zastopstvo je v nekem smislu preko posrednika v Sloveniji obstajalo že leta 1988, ko so se s to opremo začeli intenzivno opremljati hoteli, bolnišnice, razni domovi, restavracije, itd..

Našemu prodajnemu programu smo v kasnejših letih dodali še hitre ohlajevalnike in šok zamrzovalnike Irinox ter univerzalne prekucne ponve Frima. Oba proizvajalca sta na svojem področju med najbolj inovativnimi in uspešnimi podjetji, zato smo jih lahko tako uspešno vključili v našo ponudbo.

Že od samega začetka obstoja podjetja imamo dobro organizirano servisno službo in zagotovljeno zalogo rezervnih delov za vse zastopane proizvode. Prodajno in servisno osebje se redno izobražuje pri proizvajalcih opreme, ki jo zastopamo, zato lahko v vsakem trenutku nudimo najboljše informacije o opremi in servisne usluge za le-to. Poleg tega pa imamo v našem kolektivu tudi usposobljeno kuharsko ekipo, ki izvaja predstavitve opreme in šolanja osebja za delo z opremo. Leta 2002 pa smo s strani podjetja Rational AG dobili naziv Rational Service-Partner, kar po meni, da zagotavljamo vse proizvajalčeve standarde na področju servisnih storitev. Dosegljivost servisne službe je 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Z leti smo si pridobili ugled in prepoznavnost pri naših zvestih poslovnih partnerji in kupcih, ki jih je že več kot tritisoč, saj se vedno trudimo, da so naši kupci zadovoljni še leta po nakupu.

Tržni delež zastopanih produktov našega podjetja v Sloveniji vsako leto raste in po zadnji tržni raziskavi znaša 52%.

Seveda pa se z našo ponudbo nismo omejili samo na slovenski trg, saj smo si že pred leti poiskali poslovne partnerje na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Črni Gori, kar smatramo za naložbo v prihodnost.

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercart
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem