Fresco Élite

Fresco Élite

Fresco Elite je profesionalni hitri ohlajevalnik in nizkotemperaturni kuhalnik/pečica za dom. Priročno in praktično se prilega kuhinjskemu pohištvu, je ravnih linij, brez izboklin.

Izdelan je iz nerjavečega jekla AISI 30418/10 in se lepo zlije s katero koli vrsto kuhinje, pohištva ali dekorja.

Izdelan je iz brušenega nerjavečega jekla, z vrati in upravljalno ploščo iz črno-sivega zrcalnega kaljenega stekla.

Fresco Elite upravljamo prek nadzorne plošče, ki je enostavna za uporabo in ima več funkcij. Upravljanje je mehko na dotik, brez gumbov.

Vse komponente so skladne z najstrožjimi mednarodnimi okoljskimi standardi in standardi varnosti hrane.

Fresco elite ima mehansko zaporo vrat z max. 160 stopinjskim odpiralnim kotom.

Fresco Elite - Irinox Home Collection
Irinox Freddy zaslon s funkcionalnostmi
Hitro zmrzovanje

Hitro ohlajevanje na +3°C

Hitro zniža temperaturo jedra pravkar pripravljene vroče hrane na +3°C. S hitrim padcem temperature blokira izhlapevanje in preprečuje širjenje bakterij. Idealno za ohranjanje kakovosti vonja, barv in arom hrane. Vsako kuhano hrano lahko hitro ohladite in shranite v hladilniku do 7 dni.

Hitro zmrzovanje

Šok zamrzovanje do -18°C

Hitri ohlajevalnik znotraj komore hitro doseže temperaturo -35°C, cikel hitrega zamrzovanja hrano v jedru zamrzne na -18°C. To je popoln način zamrzovanja hrane, ki bo po odtajanju enaka, kot bi bila sveža. Šok zamrznjena živila lahko hranimo v zamrzovalniku od 6 do 8 mesecev.

Nežno zmrzovanje

Nežno zamrzovanje do -18°C

idealno za vročo in občutljivo hrano, ta cikel najprej zniža temperaturo hrane na +3°C in jo kasneje postopoma zmanjšuje na -18°C znotraj jedra. Rezultat je hitro in neagresivno zamrzovanje občutljive hrane, ki jo bomo hranili v zamrzovalniku.

Kontrolirano odmrzovanje

Nadzorovano odtaljevanje

Hitri ohlajevalnik odtaljuje hrano s pomočjo nežnega prezračevanja, ki zadrži mikro kristalizirano vodo znotraj živila. Hrana, ki je bila nadzorovano odtajana, popolnoma ohrani svojo kakovost in vonj, kot da nikoli ne bi bila zamrznjena. Idealno za vso hrano, tudi za zelo občutljivo.

Hlajenje pijač

Hlajenje pijač

V le nekaj minutah lahko ohladite vino, brezalkoholne pijače in ponudite gostom aperitive. Hitri ohlajevalnik ohlaja steklenice s hitrostjo približno 1°C na minuto, kar vam omogoča uživanje pijač v njihovi idealni temperaturi. Vedno ste pripravljeni na nepričakovane gostje.

Prezervacija po meri

Prilagojeno ohranjanje

Ta funkcija, ki se prilagaja najsodobnejšim potrebam in izpolnjuje vse zahteve nam omogoča izbiro idealne temperature od -20°C do + 80°C. Z njo lahko ohranjamo temperaturo domačega sladoleda (-12°C), sveže ribe (+2°C) ali pa uporabimo za topljenje čokolade kot v Bain Marie (+40°C).

Irinox Freddy ohranjanje hrane
Irinox Freddy ohranjanje hrane
Pripravljene jedi

Nizkotemperaturno kuhanje

Nežno skuha meso in ribe, pri čemer temperatura jedra nikoli ne preseže +70°C. Ta način kuhanja izboljša okuse, ohranja mehko konsistenco in zagotavlja enakomerno kuhanje.

Naravno vzhajanje

Naravno vzhajanje

Kontrolirano vzhajanje pri konstantni temperaturi omogoča, da se kvasovke v kruhu, picah in rogljičkih odlično razvijejo. Hitri ohlajevalnik poskrbi, da imajo izdelki intenziven okus, rahlo strukturo in ravno pravo drobljivost, ter so lahko prebavljivi.

Naravno vzhajanje

Pripravljene jedi

Enostavno nastavite čas prihoda domov. Jedi bodo najprej ohranjene na temperaturi kot v hladilniku, nato pa se bodo segrevale na nastavljeno temperaturo in bodo pripravljene ob točno določenem času. Uživajte v obdobju, ko se vrnete domov in najdete svoj obrok sveže topel.

Izvedbe

Irinox Freddy 60 črn

Freddy 60

Š. 597 mm
G. 590 mm
V. 595 mm
Nakup
Irinox Freddy 45 črn

Freddy 45

Š. 597 mm
G. 590 mm
V. 450 mm
Nakup

Irinox makes your life better.

Brez odpadkov.

Brez odpadkov

Hitri ohlajevalnik pomaga zmanjšati količino odpadkov, saj zaradi načina shranjevanja potroji rok uporabnosti in podaljša življenjsko dobo živil.

Podaljšana svežina Irinox

Podaljšana svežina

Ohranite svežino živil, kot sta sezonsko sadje in zelenjava, hranilna vrednost ostane nespremenjena.

Prihranite čas z Irinox.

Prihranek časa

Hrano lahko pripravite vnaprej, jo kuhate ko imate čas in uživate v njej, ko to želite.

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercart
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem