Vinoteka

Vinoteka

Vinoteka je dobavljiva kot enojno ali dvojno temperaturna, samostoječa ali vgradna vinska omara za shranjevanje vseh vrst vina na idealnih temperaturah. Elektronski zaslon konstantno prikazuje dejansko temperaturo, ki nam olajša nadzorovanje. Vrata so iz kaljenega stekla in imajo UV zaščito, ki preprečuje poškodbe zaradi UV sevanja.

Vinoteka Irinox v vaši kuhinji
Hlajenje vina z Vinoteko Irinox

Vinoteko lahko postavite samostojno ali pod delovno površino, njena eleganca se odlično poda k vsakemu kuhinjskemu dekorju. Vinoteka je opremljena z izvlečnimi lesenimi policami, ki olajšajo iskanje in pregledno postavitev steklenic. Standardna konfiguracija ima kapaciteto 36 steklenic, razporejenih na petih policah. Priložene rešetke je mogoče postaviti glede na potrebe in na ta način lahko shranimo do 44 ležečih steklenic.

Za pravilno shranjevanje vina temperaturo zgornjega predela vinoteke nastavite na +7°C, kar je priporočena temperatura serviranja belih vin. V spodnjem predelu vinoteke pa nastavite temperaturo na približno +14°C, kar je idealno za rdeča vina.

Nakup

Izvedbe

Irinox Vinoteka vgradna

Vgradna

Š. 594 mm
G. 714 mm
V. 574mm
Nakup
Vinoteka Irinox

Prostostoječa

Š. 608 mm
G. 850 mm
V. 615 mm
Nakup

Irinox makes your life better.

Brez odpadkov.

Brez odpadkov

Hitri ohlajevalnik pomaga zmanjšati količino odpadkov, saj zaradi načina shranjevanja potroji rok uporabnosti in podaljša življenjsko dobo živil.

Podaljšana svežina Irinox

Podaljšana svežina

Ohranite svežino živil, kot sta sezonsko sadje in zelenjava, hranilna vrednost ostane nespremenjena.

Prihranite čas z Irinox.

Prihranek časa

Hrano lahko pripravite vnaprej, jo kuhate ko imate čas in uživate v njej, ko to želite.

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercart
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem