Zero

Zero

Privlačen od zunaj, svež odznotraj

Nepogrešljiv pri vakuumskem kuhanju in ohranjanju živil v hladilniku, tudi do petkrat dlje. Mehka nadzorna plošča se uporablja za hitro nastavitev treh različnih stopenj vakuma in izbiro prednastavljenih ciklov za mariniranje, staranje mesa in vakumiranje tekočin. Ima vgrajeno profesionalno vakuumsko tesnilo, ki pri vakumiranju doseže bližino absolutne ničle, kar upočasni staranje in oksidacijo hrane.

Zero omogoča tudi pripravo hrane za sous-vide s Freddyem ali v parnokonvekcijski pečici.

Irinox Zero
Irinox Zero funkcionalnosti - steklo

Zero je prvi vgradni profesionalni aparat za vakumiranje, ki pri vakumiranju doseže skoraj absolutno ničlo, kar upočasni staranje in oksidacijo hrane. Vrhunska kakovost v popolnoma naravnem procesu, ki ohranja kvaliteto veliko dlje in je brezkompromisen glede ohranjanja hranilnih snovi.

Zero ima šest programov vakumiranja, prilagojenih za različna živila:

6 programov vakumiranja

NEŽNI VAKUUM – Za vakuumsko pakiranje občutljive hrane, kot so mehki siri, pecivo, solate in vse kar se z lahko hitro poškoduje ali zdrobi. Ta funkcija nam omogoča hermetično zapiranje vakuumskih vrečk s preprostim toplotnim zapiranjem, ne da bi nujno ustvarili vakum.

VAKUUM ZA SHRANJEVANJE (konzerviranje) - Ta funkcija se uporablja za vakuumsko pakiranje večine živil, kot so kuhana zelenjava, sadje, mehko meso, testenine in tekočine, kot so juhe, omake ali marmelade.

EKSTREMNI VAKUUM - Idealen program za vakuumsko pakiranje trde hrane kot so surova zelenjava, trdi sir in narezki, ter za pripravo hrane za popolno sous-vide kuhanje.

Irinox Zero programi vakumiranja
Irinox Zero programi vakumiranja

STARANJE MESA - Program za staranje mesa potrebujemo le kratek čas, da zmehčamo meso. To je postopek v katerem je meso podvrženo nenehnim in ponavljajočim se vakuumskim ciklom, tako da njegova vlakna postanejo mehkejša in pripravljena za kuhanje. Vakuumski cikel lahko ponovite od 2 do 15 krat.

MARINIRANJE - To funkcijo uporabljamo za mariniranje hrane. Vakuum v tem ciklu zagotavlja, da se olje in začimbe v vrečki z mesom, ribami, ali zelenjavo hitro vpijejo. V povprečju mariniranje traja 5 minut, čas se lahko razlikuje od 1 do 15 minut, odvisno od velikosti kosa mesa ali ribe.

TEKOČINE - Program za tekočine se uporablja za zapiranje vrečk s hladnimi tekočinami, kot so juhe, omake, raguji ali marmelade. Pomaga vam ustvariti osebno zalogo sezonskih marmelad, konzerv in vloženih izdelkov.

Izvedbe

Nerjaveče jeklo - Zero

Zero 45 cm

Š. 597 mm
G. 575 mm
V. 450 mm
Nakup
Nerjaveče jeklo - Zero

Zero 36 cm

Š. 597 mm
G. 575 mm
V. 360 mm
Nakup
Nerjaveče jeklo - Zero

Zero 15 cm

Š. 597 mm
G. 575 mm
V. 140 mm
Nakup

Irinox makes your life better.

Brez odpadkov.

Brez odpadkov

Hitri ohlajevalnik pomaga zmanjšati količino odpadkov, saj zaradi načina shranjevanja potroji rok uporabnosti in podaljša življenjsko dobo živil.

Podaljšana svežina Irinox

Podaljšana svežina

Ohranite svežino živil, kot sta sezonsko sadje in zelenjava, hranilna vrednost ostane nespremenjena.

Prihranite čas z Irinox.

Prihranek časa

Hrano lahko pripravite vnaprej, jo kuhate ko imate čas in uživate v njej, ko to želite.

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercart
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem