Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Naročilo zavezuje podjetje in kupca.

Naročanje

Naročila sprejemamo na spletnem naslovu https://www.slorational-home.si po pošti in e-pošti: home@slorational.si.  Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Podpisana naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe.

Potrdilo o naročilu

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja Slorational d.o.o.. Naročniku je le-ta po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.

Cene ponudbe/naročila

Cene vseh izdelkov vsebujejo DDV. Prodajalec je davčni zavezanec. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Slike izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja ponudbe.

Cene/splošno

Cene so v evrih in veljajo od 1. 1. 2023 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni davek na dodano vrednost. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.

Načini plačila

Z gotovinskim nakazilom po predračunu v enkratnem znesku pred prevzemom oz. dostavo blaga.

Dostava

Naročeno blago, ki je na zalogi, vam bomo dostavili v treh delovnih dneh po prejemu naročila in plačila, v nasprotnem primeru vas bomo obvestili na e-naslov ali na telefon. Možnost plačila kupnine na transakcijski račun: SI56 0247 0001 9210 877 (odprt pri NLB d.d). Po prejemu plačila na naš račun pošljemo naročeno blago.

Reklamacije in vračila

Od naročila lahko odstopite v petnajstih dneh od prejetja blaga z obvestilom po navadni pošti, po elektronski pošti ali po faksu. Naročeno nepoškodovano in nerabljeno blago lahko vrnete v petnajstih dneh od datuma prejetja. Priložiti morate kopijo računa. Slorational d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v petnajstih dneh od datuma prejema vrnjenega blaga. Ne pošiljajte/vračajte nam paketov z odkupninami, ker le-teh ne bomo prevzeli - vrnili se bodo pošiljatelju. Prav tako ne bomo sprejemali artiklov s poškodovano ali pomanjkljivo embalažo ter že rabljenih artiklov.

VAROVANJE PODATKOV:

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni  in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potrošnikov. Podjetje Slorational d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

Drugi pogoji

V primeru zamude plačila si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.

Preklic naročila

V primeru, da hočete svoje naročilo delno ali v celoti preklicati, obstajajo naslednje možnosti: 1. Pokličite nas ali pošljite elektronsko sporočilo skupaj s potrditvenim sporočilom na home@slorational.si. V sporočilu jasno označite posamezne artikle, ki jih preklicujete oz. v primeru preklica celotnega naročila to jasno navedite že v naslovu sporočila.

POZOR: pri preklicu že plačanih naročil po predračunu se kupnina zmanjša za stroške - 3%. Preklic je možen do ca. 1 delovni dan od oddaje sporočila oz. do statusa "IZPOLNJENO". Prodajni in plačilni pogoji 1.PLAČILNI POGOJI - Možno je plačati, po predračunu. Vse cene v  spletni trgovini so v Evrih in vsebujejo 22% DDV. O višini DDV v posamezni ceni se lahko seznanite pri prodajalcu.

Menjava kupljenega blaga v maloprodaji

Blago je možno zamenjati v roku 8 dni od dneva nakupa za drugo blago. Ne vračamo denarja. Ne menjamo blaga, ki je poškodovano ali so vidne kakršne koli druge napake. Ob menjavi predložite račun.

O podjetju

Slorational d.o.o. trgovina in storitve

Ronkova 4
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

Kontakt

Telefon: 041 375 226

E-mail: home@slorational.si

Vrhunska kakovost.
Vrhunska kakovost
Podpora kupcem.
Podpora kupcem
Varno plačilo.
Varno plačilo
usercart
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem